FAQs - Često postavljanja pitanja

Odgovori na često postavljanja pitanja

Nakon što imate finalnu verziju Vašeg teksta i dostavite ga, dostavit ću Vam prvu radnu varijantu prijeloma u periodu od 14 dana.

Poželjno je da završite vaš materijal. Ukoliko ste još u izradi vašeg dokumenta, ukoliko želite mogu početi s grafičkim oblikovanjem. U tom slučaju besplatno vam nudim tri kruga dopuna, izmjena i korekcija…, a nakon tog zaračunavam dodatne troškove, a iznos troškova se bazira na satnici.

Satnica zaračunavam samo u slučajevima dopuna, izmjena i korekcija već započetih poslova. On je u prosjeku 8,00 KM/h, a ovisi od prirode posla koji se zahtjeva od mene.

U svome radi za pregled radne varijante koristim servis na stranici GOPROOF. Nakon što napravim radnu varijantu, biti ćete pozvani da komentare i korekcije preko servisa GOPROOF.

Ne. Važno je da autor ili izdavač osigura ISBN broj. Ukoliko nemate ISBN broj, više o ISBN broju možete saznati ovdje ili na Internet stranici Nacionalna i univerzitetska biblioteka Bosne i Hercegovine ukoliko ste iz Bosne i Hercegovine.

Poželjno je da vi osigurate sve elemente koje će se koristiti u grafičkoj pripremi. Na taj način Vi preuzimate odgovornost za sva prava korištenja. U svom radu, koristim fotografije s poznatih Internet stranica koje se bave prodajom, te Vam mogu pomoću u otkupu. Kupnja fotografija nije uključena u cijenu ponude. Naplaćuje se posebno.

Ukoliko ste naručiti grafičko oblikovanje knjige biti će vam dostavljan PDF dokument spreman za tisak sukladno uputama tiskare u kojoj planirate tiskati. Ukoliko želite izvorni dokument pripreme npr. InDesign dokument ili PSD dokument (izvorni Adobe Photoshop dokument), to dodatno naplaćujem.

OPĆENITO KAKO RADI

KORAK 1

 POPUNITE OBRAZAC ZA PONUDU

Pošaljite popunjen obrazac za dostavljanje neobezujuće ponude sa Internet stranice Zatražite ponudu.

KORAK 2

UPLATA

Nakon što uplatite 50% avansa, prelazimo u fazu pripreme izrade ugovorenih obveza

KORAK 3

 DOSTAVA DOKUMENTA

Nakon završetka korencija putem GOPROOF-a, uplata ostatka i dostava finalnog dokumenta

I dalje imate pitanja

Pošaljite Vaše pitanje/a koristeći sljedeći obrazac

Niste pronašli odgovor na Vaše pitanje, možete iskoristiti ovaj obrazac i poslati pitanje. Pokušati ću Vam što prije odgovoriti. Također možete postaviti pitanje u vezi grafičkih usluga koje nisu navedene ili nisu prikazane na internet stranici. Možda Vam mogu pomoći!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.